Els ocells del parc es preparen per fer el niu

El proper diumenge 24 de febrer, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, de les 11:30 a les 13:30 h, es farà el taller dirigit al públic familiar “Els ocells del parc es preparen per fer el niu“.

L’activitat començarà amb un itinerari sonor per sentir, escoltar i veure els ocells del parc. Tot seguit, els més petits, podran construir un mòbil dels ocells del parc que es realitzarà al mòdul ubicat a la Bòbila del parc del Torrent de la Font. Després es penjaran caixes nius pel parc.

L’activitat estarà organitzada pel Col·lectiu Salvem el Turó de l’Enric i el Torrent de la Font i les Associacions de Veïns de Bufalà i Morera. Serà dirigida per Jac Cirera, ambientòleg expert en ornitologia i gran coneixedor dels ocells que viuen als parcs de la ciutat.

El punt de trobada serà a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, al mòdul de la Jugatecambiental, a les 11:30 h.