Pintem Flors i Enterrem la Sardina al Turó de l’Enric

El proper diumenge 10 de març, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, de les 11:00 a les 13:30 h, es farà l’enterrament de la sardina i un taller on es pintarà de flors el mòdul de la Jugatecambiental

Per una banda, tothom que hi vulgui participar, podrà anar a enterrar la sardina al Turó de l’Enric! La comitiva sortirà a les 11 h de la xemeneia del parc de la Bòbila i pujarà pel Torrent de la Font per enterrar les sardines al turó de l’Enric. En acabar, es llegirà el testament de Carnestoltes.

I com que ja som al mes de març i la primavera comença a despuntar, es farà un taller on es pintarà el mòdul de la Jugatecambiental amb moltes flors.

També, a la carpa que hi ha al costat del mòdul de la Jugatecambiental, els més petits, hi trobaran un espai amb nombrosos jocs per passar-s’ho d’allò més bé.

L’activitat estarà organitzada pel Col·lectiu Salvem el Turó de l’Enric i el Torrent de la Font i les Associacions de Veïns de Bufalà i Morera. 
El punt de trobada de totes les activitats serà a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, al mòdul de la Jugatecambiental, a les 11 h.