La Petanca

Torneo Federativo de 6 horas. 1 de mayo de 2012

El proppassat 1 de maig es va tornar a celebrar, a les instal·lacions de Petanca AVV Morera,  el ja tradicional Torneig Federatiu 6 hores de Petanca. A la present edició van competir 28 tripletes d’arreu Catalunya representant els seus respectius clubs: Montigalà, Bonavista, Casc Antic, Tiana, Sant Antoni de Llefià i Torrent de la Font. Va excusar l’absència l’equip de Mongat.

 

La competició es desenvolupar des de les a les 8 a les 14 hores, encara que els preparatius van començar molt abans. El lliurament de premis va anar a càrrec del President de la Petanca, Sr. Joan Manjón, i del President de l’Associació, Sr. José Rubiales.

 

Va ser un gran dia de festa en la que va acompanyar un magnífic sol i molt públic.

 

Encara que el més important és compartir un bon matí, val a dir que el torneig de Fèmines el va guanyar el club de Morera, seguit de ben a prop del de Bonavista.  El torneig Masculí el va guanyar l’equip de Montigalà, mentre que la Morera va quedar en un destacat 3r. Lloc.

 

Enhorabona a tothom.

 Nuestra petanca

Como suponemos que conocéis, la Associación es titular de la Petanca Morera que tiene sus instalaciones en el Torrent de la Font, justo al final de la calle Sant Vicenç.

Sus socios y socias forman un grupo muy autónomo que realizan actividades en torno a este deporte.

Están federados y han ganado muchos trofeos y premios, llevando el buen nombre de nuestro barrio por toda Catalunya.

El pasado sábado, 14 de mayo, celebraron un torneo de La Amistad en la que participaron todos aquellos vecinos y vecinas que quisieron. Fue una jornada entrañable que sirvió para que los vecinos nos pudiéramos conocer y hacer un poco de deporte.