Sugerencias y quejas

En nuestro barrio tenemos cosa muy buenas que debemos compartir con los demás. Éste es un lugar donde podéis informarnos para el bien de todos.

De la misma manera, también se dan situaciones desagradables que muchas veces tienen fácil solución y que no se resuelven por desconocimiento del problema. Os animapos a participar en nuestra web que podamos intentarlo.

Puedes hacer todas las sugerencias y quejas que consideres. Por respeto a las personas que puedan leer tu mensaje, intenta ser respetuoso/a y constructivo/a. Gracias.

6 pensaments a “Sugerencias y quejas

 1. Que pena de junta. Desde la petanca de avv morera pensábamos que al menos consultariais estos temas de eliminar a la petanca de la asociación. Un día muy triste para uno de sus fundadores.

 2. Somos un grupo de familiares de personas represaliadas despues de la guerra civil en Adamuz, desde hace dos años estamos buscando los restos de nuestros abuelos y por fin los hemos encontrado en una fosa comun de Adamuz en Cordoba.
  Tenemos que localizar a familiares de las personas que creemos estan enterradas alli para poder realizar pruebas de ADN (en saliva) para contrastar con los restos localizados y averiguar quien es quien. Nos consta que familiares de Diego y Rafael Luque Lindo vinieron a Badalona ya que mi abuela Leonor Avila Amil estuvo en contacto con una hermana y la madre. La presente es para intentar localizarlos. si alguien sabe de su paradero o del de familiares de los mismos pongase en contacto con celi.pena@gmail.com. GRACIAS

 3. Veig que hi ha un suggeriment en relació al solar del carrer Dipòsit. Aquest solar que ara és un pàrking està fet un fàstig!!!!l’Ajuntament no es fa càrrec de la seva neteja i amb el temps ara està ple de brossa, caca de gos….
  Aquest solar és un problema.
  Quan plou tota la sorra s’escampa pels carrers que l’envolten.
  Quan gira aire tots els plàstics son arrossegats pel carrer.
  Les comunitats de propietaris em de fer front a neteges extres de pàrking i entrades particulars. La nostra comunitat de veïns ha fet varies queixes tant a la seu del districte com a l’ajuntament, però no veiem cap millora.
  La manca de manteniment i l’us de pàrking ens han perjudicat notablement, el barri està MOOOLT BRUT!!!!!.
  A més per aquests carrers no passa mai una màquina de neteja amb aigua, així que hem d’esperar que plogui, però llavors tenim un fangueral!!!
  Ja no se que hem de fer. Al centre passen cada dia les màquines!!!! Nosaltres també paguem els impostos .
  Com pot ser que no tinguem una neteja com la resta de barris??? Compot ser que un solar propietat municipal sigui el focus de bruticia i no es pugui sol.lucionar??? Nosaltres estem molt decebuts de les actuacions municipals, tant d’aquest com de l’anterior govern,
  Només dir-vos que el senyor Daniel Gracia ha tingut la “barra” de dir-me personalmet que al barri passa un escombriaire cada dia i una màquina de neteja viaria, JA!!!
  Desde l’associació podeu fer alguna cosa???
  Aquesta situació ens està amoïnant als veïns i ens fa plantejar si marxar del barri.
  Molt agraïda

 4. En el Club de Petanca Avv Morera hacen falta jugadoras femeninas especialmente jovenes, les personas interesadas pueden contactar o bien a la Associacio o en la Petanca situada en el Torrent de la font, en la chimenea de la bobila.
  Espero que os animeis, os esperamos.

 5. EL solar que es fa servir d’aparcament i que historicament habia de ser un centre de dia ..

  Si es fes la entrada i sortida pel carrer juan de la cierva pacificariem molt el transit del carrer diposit.
  (em costa explicar via mail el raonament) pero penseu que la gent que va a parcar entra a Diposit nomes pel parking i quan surt ha de fer tota la volta per tornar a agafar juan de la cierva… tota aquesta gent deixaria de fer aquest recorregut..
  a part molts per no fer la volta sensera al arribar a la cantonada giren a l’esquerrra ( PROHIBIT I PERILLOS)
  com es un lloc al costat del parke seria molt bo per a tots poder fer aquest canvi en l’entrada de vehicles ¡¡

  • Perdoni per trigar tant en donar una resposta, però a l’agost hem tancat.
   En resposta al seu suggeriment en relació a una nova entrada al solar del carrer dipòsit, li hem de dir que els vocals d’urbanisme ja estan treballant en el tema i ben segur donaran una resposta satisfactòria al problema.

Els comentaris estan tancats.