Botifarrada, Merkatrastet i Tòmbola Solidaria – 24 de Novembre

DIUMENGE 24 DE NOVEMBRE D’11 A 13:30 ACTIVITATS AL PARC de sota el pont (Torrent de la Font/Pere III):

  • BOTIFARRADA .PREUS : 3,5 € SOCIS 4,5 € NO socis .Els tiquets es poden comprar a l’AVV Morera (av.Prat de la Riba 93) dimecres i dijous de 18h-20h o el mateix diumenge 24.
  • MERKATRASTET : podràs intercanviar, comprar o vendre productes que ja no utilitzis o que facis artesanalment. Cal fer inscripció prèvia (mirar les bases en la web avvmorera.com )
  • TÒMBOLA SOLIDÀRIA : entre tots els qui munteu paradeta i amb altres donacions , farem possible una tómbola . Els beneficis seran a favor de “la sonrisa de Daniela” associació per recaptar fons per la investigació d’un tipus de càncer poc comú.

MERKATRASTET

DIUMENGE 24 DE NOVEMBRE (d’11 a 13h) l’A.V.V de Morera organitza un MERKATRASTET al parc de sota el pont (Torrent de la Font/Pere III). Volem promoure la reutilització i donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat perquè no es converteixin en residus i donin servei a persones que els necessitin. Qui vulgui posar una paradeta , ho podrà fer amb productes artesanals i/o amb objectes de casa.

BASES PER LA INSCRIPCIÓ AL MERKATRASTET

  • Inscripció a l’A.V.V de Morera (av.Prat de la Riba 93) dimecres i dijous de 18h-20h o bé a través del correu electrònic ( info@avvmorera.com).
  • La condició per poder posar paradeta serà fer la Donació d’un article per la realització d’una tómbola solidària a favor de “la sonrisa de Daniela”.
  • Cada participant es portarà la taula o suport que necessiti per posar la paradeta.
  • Es prioritzarà els veïns i veïnes de Morera.
  • Es podrà intercanviar, comprar i vendre productes (a preus populars).

Festa de la Tardor

Comencem a preparar la festa de la tardor al barri. Us recordem que serà el 5 d’octubre, amb el lema : les arts al carrer!. Per fer-la possible necessitem que ens oferiu el vostre talent artístic. Cal que ens envieu al correu de l’Avv les vostres dades i especialitat artística. Entre tots omplirem els carrers i els parcs de cultura.

També, durant la festa de la tardor hi haurà una exposició /concurs de fotografia. Cal que ens envieu al correu, una foto amb el tema: les festes de morera. Nosaltres farem la impressió. info@avvmorera.com