Necessitats del Barri Morera

En aquest llistat us presentem les necessitats del barri que li hem presentat  a la regidoria del districte per tal que les tinguin en compte alhora de fer millores a la Morera. Ens agradaria que ens féssiu arribar altres necessitats que detecteu i/o suggeriments. Ho podeu fer en l’apartat de comentaris d’aquest mateix article o bé enviant un correu a l’a.v.v. o venint qualsevol dimecres o dijous de 18h a 20h. o enviant fotografia del que detecteu i explicació al mòbil : 640580642
ENTRE TOTS MILLOREM EL BARRI!

  1. El carrer Cerdanya es veu afectat per l’aparcament inadequat dels camions de la neteja de l’ajuntament de Badalona. Aquest fet afecta a nivell de seguretat , de mobilitat , així com d’higiene , neteja i d’impacte mediambiental.
  2. La il·luminació al barri ,
    1. En general és pobra, però sobretot (Avda. Bac de Roda, Avda.Morera, carrer Ferrer i Bassa, Torrent de la Font ( la part tocant al turó on hi ha escales ).
  3. Infants i Joves
    1. Els parcs infantils estan poc cuidats (cal reformes a : Parc C/Dipòsit, parc del sota el pont, parc Av.Morera (tant el del començament com el d’interior pisos del grup C/Pirineus amb Av.Morera) i alguns com el de la Pça Enric Morera és molt perillós, per com està dissenyat i perquè es colen motos i cotxes per  la vorera interna.
    2. No hi ha cap zona esportiva: es podria fer pati obert del Salvador Espriu.
    3. Manquen taules de ping –pong , cistelles, …el biciparc de les Guixeres tampoc està  cuidat.
    4. Es podrien situar diferents punts de Zones de FREEWIFI
  4. En relació a LA MOBILITAT
    1. Trobem moltes voreres no adaptades , però el pitjor són les que tenen pintat pas de zebra i en canvi no tenen la baixadeta :Exemple: C/Sant Agustí, cantonada Montalegre amb Dipòsit. Al mig de l’Avda.Bac de Roda.
    2. Vorera gens adaptada : C/Jaume I el conqueridor amb carrer Pirineus i Reina Elisenda (és una vorera molt alta, i just  la del davant és molt estreta. Entre una cosa i l’altra fa que moltes persones grans , persones amb cotxet de bebès  i  cadires de rodes hagin d’anar pel mig de la calçada).
    3. L’entrada des de Prat de la Riba cap al Carrer Aneto és molt poc adequada per fer-ho amb seguretat. Les ambulàncies tenen molts problemes per entrar i no en parlem si ho haguessin de fer els bombers
    1. El prohibit aparcar del carrer Pere III (en el tram de Prat de la Riba cap a Avda.Morera) s’hauria de revisar.Potser no cal la prohibició total, es podria fer un tram.
    2. S’hauria de dignificar el “túnel” que ens comunica amb el centre de Badalona. És un pas molt poc adequat : vorera molt estreta (almenys posar una tanca de seguretat) , fosc, molt lúgubre ,el mur blau està molt malmès, les parets de dalt…i potser afegir un banc i una paperera  en l’espai d’arbustos.
  5. En relació a la neteja
    1. Hi ha zones que faltarien contenidors o que passessin més sovint a retirar les escombraries, per la quantitat de gent que hi viu .Exemple : Avda.Morera (davant escola Arrels), Prat de la Riba amb Rubén Dario. Punts amb molta brutícia ,C/Montalegre amb Dipòsit i Riera Canyadó amb Dipòsit.
    2. Cal anar controlant el solar que hi ha en l’Avda.Morera cantonada amb Avda.Roma perquè sovint hi ha presència de rates.
    3. En general, hi ha poques papereres.
    4. Neteja del carreró entre la petanca de dalt i la paret de la muntanyeta
  6. En relació a la seguretat vial
    1. C/Pirineus amb Reina Elisenda( lloc de pas de molts infants ), falta pas de peatons a les 4 cantonades i un “Badén” (pels qui venen del carrer Pirineus abans de la Cruïlla  amb Reina Elisenda i un altre “ Badén” pels qui venen per Reina Elisenda.
    2. La porta del darrera del Salvador Espriu (avda .Joan d’Àustria) caldria avisar ( pels qui baixen per la carretera de Can Ruti )amb una senyal més gran vertical i lluminosa que a prop hi ha una escola .Posar proteccions a la vorera que toca a la carretera .
    3. En el semàfor de Joan d’Âustria  amb l’Avda.Bac de Roda també hauria d’haver una senyal de precaució al girar ja que el semàfor pel  pas de peatons es veu poc i molts cotxes giren sense precaució.(és pas de molts infants
    4. A l’Avda.Bac de Roda ,direcció Pça Bac de Roda , a l’alçada de la Clarel hauria d’haver un “badén” per fer que s’anés frenant de cara al pas de zebra de la cantonada perquè les persones per poder mirar si ve un vehicle han de sortir bastant cap al mig de la calçada perquè no es veu bé pels cotxes aparcats. Aquest punt també és pas de molts infants.
  7. ENS AGRADARIA RECUPERAR EL CENTRE CÍVIC per poder fer activitats i recuperar l’Oficina del Districte.
  8. Cal revisar carrers on l’asfalt està molt malmès : Av.Bac de Roda, C/Sant Agustí, Montalegre, Diposit, Juan de la Cierva, C/València, Galícia, Sant Vicenç…

Un pensament a “Necessitats del Barri Morera

  1. Hey. Soon your hosting account and your domain avvmorera.com will be blocked forever, and you will receive tens of thousands of negative feedback from angry people.

    Pay me 0.5 BTC until June 1, 2019.
    Otherwise, you will get the reputation of a malicious spammer, your site avvmorera.com will be blocked for life and you will be sued for insulting believers. I guarantee this to you.

    My bitcoin wallet:19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

    Here is a list of what you get if you don’t follow my requirements:
    + abuse spamhouse for aggressive web spam
    + tens of thousands of negative reviews about you and your website from angry people for aggressive web and email spam
    + lifetime blocking of your hosting account for aggressive web and email spam
    + lifetime blocking of your domain for aggressive web and email spam
    + Thousands of angry complaints from angry people will come to your mail and messengers for sending you a lot of spam
    + complete destruction of your reputation and loss of clients forever
    + for a full recovery from the damage you need tens of thousands of dollars

    All of the above will result in blocking your domain and hosting account for life. The price of your peace of mind is 0.5 BTC.

    Do you want this?

    If you do not want the above problems, then before June 1, 2019, you need to send me 0.5 BTC to my Bitcoin wallet: 19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

    How do I do all this to get this result:
    1. I will send messages to 33 000 000 sites with contact forms with offensive messages with the address of your site, that is, in this situation, you and the spammer and insult people.
    And everyone will not care that it is not you.
    2. I’ll send messages to 19,000,000 email addresses and very intrusive advertisements for making money and offer a free iPhone with your website address avvmorera.com and your contact details.
    And then send out abusive messages with the address of your site.
    3. I will do aggressive spam on blogs, forums and other sites (in my database there are 35 978 370 sites and 315 900 sites from which you will definitely get a huge amount of abuse) of your site avvmorera.com.
    After such spam, the spamhouse will turn its attention on you and after several abuses your host will be forced to block your account for life.
    Your domain registrar will also block your domain permanently.

    All of the above will result in blocking your domain and hosting account for life.
    If you do not want to receive thousands of complaints from users and your hosting provider, then pay before June 1, 2019.
    The price of your peace of mind is 0.5 BTC.
    Otherwise, I will send your site through tens of millions of sites that will lead to the blocking of your site for life and you will lose everything and your reputation as well.
    But get a reputation as a malicious spammer.

    My bitcoin wallet:19ckouUP2E22aJR5BPFdf7jP2oNXR3bezL

Els comentaris estan tancats.