I TU…QUIN BARRI VOLS?

LA FINALITAT DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS ES:
Promure el diàleg i la col.laboració entre els associats i el Municipi en relació a les necessitats fonamentals de tots el veïns de Morera.
La promoció i foment de projectes, plans i idees que es creguin convenients per a la millor organització, higiene, sanejament i embelliment de la zona, per tal de fer-la més cómoda i agradable als seus habitants i visitants.
L’organització d’actes de tipus cultural, esportiu o de qualsevol altra mena que tendeixi a estimular el coneixement de costums locals, les tradicions històriques, el realçament de la bellesa del paisatge i la participación i interrelació entre els veïns.

PER ACONSEGUIR AQUESTES FINALITATS, L’ASSOCIACIÓ HA DE REALITZAR I REALITZA LES ACTIVITATS SEGÜENTS:

• Atenció als veïns per determinar les necessitats del Barri.
• Adreçar a les Autoritats corresponents, centres o corporacions competents, sempre que calgui, els projectes que es decideixen promocionar
• Sol.licitar el recolzament d’aquestes autoritats sempre que ho requereixi qualsevol qüestió que es plantegi.
• Establir la més amplia col.laboració amb les esmentades autoritats, per solucionar els problemas de caire municipal, urbanístic, sanitari..etc…del Barri.
• Portar a terme les activitats culturals, esportives o d’altres tipus que es creguin d’interès dels veïns i que ajudin a l’assoliment dels objectius de l’Associació a la interrelació entre els esmentats veïns.

PERÒ TOT AIXÒ NO ES POSSIBLE SENSE LA IMPLICACIÓ DE TOTS I CADASCÚ DE NOSALTRES, NO CAL SE DE JUNTA PER VETLLAR PEL NOSTRE BARRI. TAMBÉ ES POT COL.LABORAR EN MOMENTS DETERMINATS COM ES LA FESTA ANUAL DEL BARRI.
ES NECESSARI QUE AL MENYS TINGUEM UN ASSOCIAT PER CASA, DONS SI NO FOS PER L’APORTACIÓ ECONÒMICA DELS EMPRESARIS I COMERÇOS DEL BARRI, JA HAURIEM D’HAVER PLEGAT VELES…….

I TU….QUIN BARRI VOLS?

 

anunci avvmorera